Ga naar de inhoud

Haalbaarheidsonderzoek

Momenteel zijn we bezig met het haalbaarheidsonderzoek. Dat doen we samen met:

 

Flinke uitbreiding

Verder zijn we sinds een klein half jaar flink aan het groeien. We hebben kennismakingsbijeenkomsten georganiseerd en daardoor is er een aantal aspirantleden bij gekomen. Enkele hiervan zijn doorgegroeid naar volwaardig lidmaatschap. In Juli 2020 organiseerden we voorlopig de laatste kennismakingsbijeenkomst. Straks inventariseren we, aan de hand van de uitkomsten van het haalbaarheidsonderzoek, hoeveel woningen we per categorie nog over hebben. Daarbij kijken we dan naar wat voor mensen we op zoek zijn om een goede samenstelling van de groep te verkrijgen. Zodra dat duidelijk is nodigen we gericht mensen uit die op de ‘geïnteresseerdenlijst’ staan.

Flow

De verschillende werkkringen zijn volop bezig met organiseren, structureren en uitwerken van ideeën. Daarbij werken we heel goed samen en is er een enorme flow ontstaan. Hierdoor zijn de afgelopen maanden bergen werk verzet.