Ga naar de inhoud

Steun ons en word Vriend van Klein Oers

Om al onze idealen waar te maken hebben we je hulp nodig.

Waarom vriend worden?

Klein Oers bouwt 40 duurzame en ecologische woningen maar daar blijft het niet bij. We willen ook duurzaam en ecologisch gaan leven. Daarbij hebben we als missie kennis en kunde te delen en bekendheid met ecologisch bouwen en wonen over Nederland te verspreiden. Naast het maximaal aantal van 40 toekomstige huishoudens, verzamelen we daarom ook een groep vrienden om ons heen. Vrienden die sympathiseren met ons ecodorp. Dat zijn voornamelijk nog mensen die al eerder lid zijn geweest of bij kennismakingsbijeenkomsten zijn geweest. Maar niet alleen zij zijn welkom, jij ook!
 

Toenemende bekendheid

We willen zowel personen als ook bedrijven aan ons binden. Iedereen is welkom. Vrienden van vrienden, toekomstig buurtbewoners, ecodorpaanhangers, duurzame investeerders, et cetera. De bouwwereld is conservatief en niet zo snel geneigd om te schakelen. Vroeg of laat zal dat toch moeten. Leer en denk met ons mee en help kennis, kunde én inspiratie over Nederland te verspreiden.
 

Werk te doen!

Tegelijkertijd geef je ons een steuntje in de rug bij het helpen realiseren van onze woningen. Er moet veel gebeuren tijdens de bouw. We willen bijvoorbeeld een groot deel van het gemeenschapshuis zelf gaan bouwen. Ook werken we mee aan het plaatsen van het stro en het stuken van de muren van de huizen. Daarna gaan we ook zelf de permacultuurtuin aanleggen.
 

Op naar een mooie toekomst

We nodigen je ook uit voor speciale bijeenkomsten op en rondom ons terrein zoals activiteiten en vieringen. Als de Vrienden van Klein Oers-club goed gevuld is, willen we een ieder ook betrekken bij ons werkproces. Daarmee gaan we samen nog meer commitment aan. Samen staan we sterk. Samen komen we verder.
 

Giften

Giften zijn welkom op Bankrekening:
NL14 TRIO 0320 2756 47
t.n.v. Ecodorp Klein Oers te Valkenswaard

Doneer een vrij bedrag met iDEAL

Rondleidingen

Wil je eerst een kijkje komen nemen? Dat kan, maar wel even geduld, er is een grote vraag naar rondleidingen. Vanwege onze zelfbouwwerkzaamheden zit onze agenda vaak vol. Dat neemt niet weg dat wij ons project wel graag aan je laten zien. Meer weten? Stuur een e-mail naar rondleidingen[at]kleinoers.nl.

Voor bedrijven en instellingen zijn er kosten aan verbonden, Ben je gewoon ecodorp-geïnteresseerde dan stellen wij een vrijwillige bijdrage erg op prijs. De opbrengsten komen ten goede aan de bouw van ons dorpshuis.

Ja, ik meld mij aan!

  Je naam

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer

  Ik meld me aan als:

  Als je een bedrag wilt doneren, welk bedrag is dat dan?

  Opmerking (optioneel)

  Ik meld mij aan voor de nieuwsbrieven:

  Wij zullen je gegevens enkel gebruiken binnen Klein Oers om je betrokken te houden bij ons project. Je gegevens zullen nooit gedeeld worden met derden en ze worden op een veilige manier opgeslagen. Alles conform de AVG wet. *


  * Bedrijven die voor minimaal € 500,00 investeren in onze strobalen sturen wij een officieel certificaat toe. Ook vermelden wij je bedrijf dan inclusief verwijzing op onze website.

  Onze partners