Blog

De laatste twee koophuizen

infodag koophuizen

 

Wil jij ook in ons geweldige ecodorp wonen? Dan is dit waarschijnlijk je allerlaatste kans! We vergeven de laatste nog twee overgebleven koophuizen. Beide woningen zijn hoekhuizen met drie slaapkamers speciaal bedoeld voor gezinnen met meer dan twee personen.

Unieke gemeenschap

Ecodorp Klein Oers is een sociocratische en ecologische woongemeenschap voor alle leeftijden, waarin iedereen gelijkwaardig is en toch ook anders. Waarin respect voor jezelf, elkaar en de natuur centraal staan. Waarin we samen creëren, samen bouwen, samen delen, samen ontmoeten en elkaar inspireren. We starten in april 2023 met de bouw van ons dorp.

Nul op de meter

Bij ons geen exorbitante energierekeningen. Hoe dan ook zal je woning een nul-op-de-meterwoning zijn en eigenlijk willen we nog verder gaan dan dat. Het initiële plan om bij aanvang al geheel offgrid te zijn gaat helaas niet lukken, later lukt dat misschien wel. Grotendeels zullen we zelfvoorzienend zijn en innovatieve oplossingen toepassen. Zo wordt er bijvoorbeeld centraal gekookt, wat inhoudt dat er geen 40 fornuizen en honderd pannen voor het avondeten warmgestookt hoeven te worden maar slechts enkele.

Meld je nu aan

Aankomende zaterdag is de informatiebijeenkomst voor de ALLERLAATSTE twee woningen (voor gezinnen – 3 slaapkamers)

Zaterdag 17 september van 13.00 tot 16.00 in Veldhoven.

Meld je eenvoudig aan via de aanmeldpagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn