Ga naar de inhoud

Gereedschap gestolen!

😞 Wat een ellende. We zijn bestolen. Al ons dure elektrisch gereedschap is weg.

In de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 april is er ingebroken op de bouwplaats van ons Ecodorp Klein Oers. Het slot van het bouwhek en onze container is opengebroken. Al ons goede gereedschap is meegenomen. De schade bedraagt zo’n € 13.000.-

Dit is een enorme tegenslag. We zoeken hulp. Ben je in de mogelijkheid om ons te steunen met een donatie of kun je iets missen? Help ons dan zo spoedig mogelijk zodat wij voldoende gereedschap voor de voortgang van de bouw aankunnen schaffen. We moeten door. Bij voorbaat enorme dank.

Graag dit bericht delen in je eigen netwerk. En let ook op tijdens Koningsdag. Op al onze gereedschappen hebben we de letters EKO gegraveerd.

Donaties zijn welkom op Bankrekening:
NL14 TRIO 0320 2756 47 t.n.v. Ecodorp Klein Oers te Valkenswaard

Dit treurige nieuws staat ook in de krant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *